Finnboda Varvsväg 10D

Nacka
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Finnboda Varvsväg 10D, Nacka


Hyra:

23000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

84 m2


Beskrivning

Finnboda hamn - 4 rok - 3 mån - 23 000 kr/mån
Uthyrningsperiod: 2016-06-23 - 2016-09-17

Nyproducerad(Dec 2014), fräsch, bostadsrätt i Finnboda Hamn. Lägenheten är välplanerad med tre sovrum, öppen planlösning mellan kök/vardagsrum och en inglasad balkong.

Ett stort sovrum med dubbelsäng.
Ett sovrum med en 140 cm säng.
Ett sovrum/gästrum med bäddsoffa(140cm).

Inglasad balkong med kvällssol och utsikt mot vattnet, bord med plats för 4-5 personer. Inglasningen går att öppna upp helt och hållet.

Finnboda hamn är ett område, vid vattnet, strax utanför Danvikstull. Med buss tar ni er till Slussen på 10 min. Med båt, SjöVägen(SL), tar det ca 20 min till Nybroplan(City) och 15 min till Allmänna gränd på Djurgården där bl a Gröna lund och Skansen ligger. Från 20 juni kommer det även finnas en direktbuss till Nacka Forum och dess stora utbud på butiker. Promenera 25 min och du är uppe på Södermalm.

Trots den direkta närheten till Södermalm och Stockholm City så är området lugnt och avskilt. Inom några hundra meter så finns tillgång till en trevlig restaurang vid vattnet, kafé, lekparker och en Icabutik(ca 50 m). Ytterligare utbud av restauranger finns vid Saltsjö kvarn eller vid Henriksdalskajen(Hammarby sjöstad).

Grönområden finns i närheten t ex i nackareservatet.

I priset ingår garageplats för personbil, bredband, tv, bruksel.
Lägenheten hyrs ut möblerad med komplett utrustat kök. Vid önskemål kan diverse barnartiklar ingå såsom t ex leksaker, spjälsäng.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka