Finntorpsvägen, Nacka

Nacka
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Finntorpsvägen, Nacka, Nacka


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2


Beskrivning

2ROK i Nacka
Uthyrningsperiod: 2019-01-01 -2019-04-30
Om dig / er:

Lugn & skötsam, rökfri, inga husdjur. Tänker på grannarna (medveten om vanliga regler som gäller när man bor i lägenhet), tar hand om vår lägenhet som det vore er egen och har goda referenser från tidigare boende. Kanske är ni en mindre familj eller vänner, det går bra att sova två i stora rummet och en person i lilla rummet.

Om platsen:

Adress - Finntorpsvägen 12 i Sickla.

2min till buss mot Slussen (totalt ca 20 min till Centralen), 5 min till spårvagn mot Gullmarsplan / Liljeholmen, 20-25 min med cykel till Centralen, 5 min promenad till Sickla köpkvarter med Willys / ICA och massor med bra affärer. Nära till natur och vatten, Hammarbybacken och Nackareservatet.

Om lägenheten:

Lägenheten är superfräsh och med fin utsikt mot norr och öster. Det finns möbler i lägenheten, taklampor, 120-säng, 160-säng, skrivbord, köksbord, stolar, fåtölj, gardiner, byrå, klädhängare, växter mm.

Lägenheten är totalt 53 m2 med två rum, hall, kök och toalett, på 4e våningen och morgonsol i köket och på balkongen, överallt ljust och fint. I huset finns cykelrum och bastu, i lägenheten finns tvättmaskin och diskmaskin. I huset bredvid finns tvättstugan.

---
ANSÖK VIA LÄNKEN NEDAN (APPLY THROUGH THE LINK BELOW)
---

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Nacka

Rapportera fel