Fösabacken 12G

Nacka
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fösabacken 12G, Nacka


Hyra:

17000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

131 m2


Beskrivning

Lägenhet med havutsikt uthyres 22 dec-25 febr
Stor lägenhet i sekelskiftesvilla med sjötomt och fantastisk havsutsikt alldeles bredvid Velamsunds naturreservat. Bostadsrättsföreningen består av två sekelskiftesvillor och en f.d personalbostad i vilka det finns totalt 8 lägenheter. Det finns även ett gästhus i föreningen med tre rum. Husen står på en stor tomt som lämpar sig för punkaåkning och där finns sandlåda, gungor och lekstuga. Ett par hundra meter från huset börjar Velamsunds naturreservats längdskidspår, så det är bara att ta skidorna på axeln och gå iväg för en skidtur. I närheten finns två sjöar med fina skridskoisar. Föreningen har även en egen vedeldad bastu vid strandkanten samt brygga med segelbåtsdjup.

Ingången till lägenheten är i markplan medan lägenheten är på våning två i huset. Det finns 4 sovrum, ett badrum och en toalett. Lägenheten har två kakelugnar, en i vardagsrummet och en i köket. Köket är stort och har gott om plats för många middagsgäster. I föreningen finns gott om ved. Lägenheten har också en stor punchveranda (som är stängd över vintern, men uppvärmningsmöjlighet finns) med en balkong framför.

Med bil tar det ca 20 minuter in till stan. Närmaste busshållsplats är Fösabacken, ca 4 minuters promenad från bostaden. Därifrån går buss 441 direkt till slussen, vilket tar ca 45 minuter. Det går även att åka waxholmsbåt till slussen eller strömkajen, tar ca 45 min. Du promenerar till Risets båtbrygga på ca 7 minuter från bostaden. Båten går så att det är möjligt att pendla med båt till jobbet samt åka in till stan på helger.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka