Granvägen 43

Nacka
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Granvägen 43, Nacka


Hyra:

14500 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

100 m2


Beskrivning

Charmigt radhus i mysiga Älta, 4 rok
Bästa blivande hyresgäst!

Välkommen att hyra vårt fina radhus i Älta från och med 1 april 2016 och ca 1 år framåt med möjlighet till förlängning.

Huset ligger i området Kolarängen, alldeles intill Nackareservatet. Endast 4 minuters promenad till busshållplats med bussar mot Slussen, Sickla, Nacka, Tyresö och Haninge. I rusningstrafik går bussarna in mot stan var 5:e minut på ca 25 min.

Det finns 3 sovrum, ett stort nyrenoverat kök med matplats, stort vardagsrum, ett stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare, samt en liten helt nyrenoverad WC. Förråd finns både inne och ute.

Insynsskyddad liten trädgård och altan med eftermiddags/kvällssol finns på baksidan. Perfekt för grillkvällar och för den som vill påta lite i grönsakslandet.

I området finns flera lekparker, förskolor och skolor. Närhet till bad- och skridskosjöar. Sickla köpkvarter endast 10 minuter bort med stort utbud av affärer, restauranger och mataffärer. Hellasgården med motionsspår, bastu och fik ligger på cykelavstånd.

Hyran är 14 700 kr inklusive bredband och TV (nyindraget fiber), sophämtning och parkeringsplats i carport. Det enda som tillkommer är el där kostnaden varierar med årstid och förbrukning.

Välkommen att mejla oss en kort beskrivning av dig själv så återkommer vi för en visning! Du får vara vem som helst som är villig att ta hand om vårt fina hus! Studenter mycket välkomna. Går utmärkt att dela på flera stycken.

I nuläget är huset delvis möblerat med matbord för 8 pers, stor hörnsoffa, samt enstaka hyllor, småbord och byråer.

Välkommen att höra av dig! Vi skickar fler bilder vid intresse.

/Helena

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka