Henriksdalsberget

Nacka
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Henriksdalsberget, Nacka

Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

46 m2


Beskrivning

Renoverad lägenhet uthyres t.o.m. 20170731
På Henriksdalsberget finner ni denna fina 2a på 46 kvm. Lägenheten är renoverad. Lägenheten har ett kök med goda förvaringsmöjligheter i över- & underskåp. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Trevligt sovrum med fint ljusinsläpp från rummets fönster. I anslutning ligger en klädkammare. Badrummet är helkaklat.

Henriksdalsbergets ringbyggnad med sin unika placering uppe på berget utgör ett av Stockholms landmärken. Här bor man härligt högt och fritt men ändå med promenadavstånd till innerstadens puls. Uppe på berget tar man sig lättast med 53:ans buss, men många andra Nacka/värmdöbussar stannar vid Henriksdal med tät trafik hela dygnet.

Shopping med gott utbud av butiker, caféer och restauranger finns i Sickla köpkvarter, och även Södermalms rika utbud är 20 minuters promenad bort. Alldeles intill finns även närbutik, postombud, kvarterskrog, pizzeria, skräddare/kemtvätt, dam- och herrfrisör. Närheten till naturen är oslagbar, många fina promenadstråk och motionsslingor kring Svindersvik och längs med Saltsjöns kaj.

Du som hyr lägenheten förväntas vara ordningsam, med fast anställning & god ekonomi, icke-rökare & djurfri. Lägenheten hyrs ut till ett par eller en person, inte fler. En månadshyra betalas som deposition. Referenser från tidigare hyresvärd är ett plus.

Lägenheten hyrs ut till 31 juli 2017.
Lägenheten hyrs ut omöblerad.

Skicka ett personligt brev till mig tillsammans med ett foto så hör jag av mig. Anställningsintyg kommer att behövas. Ansökan skickas av mig till bostadsrättsförening innan uthyrning medgives. Uthyrningen förväntas påbörjas i början på November.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka