Henriksdalsringen 99

Nacka
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Henriksdalsringen 99, Nacka
Hyrdes ut: 2016-01-20


Hyra:

16500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

81 m2


Beskrivning

Varmt välkommen till denna fina 3:a på 81 kvm med en vidsträckt panoramautsikt över Stockholm, Nacka och Globen.
Från och med 20 Januari finns den tillgänglig 1 år framöver. Finns eventuellt möjligheter till förlängning..

Lägenheten ligger med ett perfekt läge med bara några minuter från Södermalm och innerstadens puls. Lägenheten är mycket välplanerad 2 badrum samt genomgående ljusa och stora rum.

Här ryms det större soffgrupp och tv-möbler. Stort kök med goda arbets- samt förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av spis/ugn, diskmaskin, kyl samt matplats för 4-6 personer.

I Henriksdal bor man i en härlig lägenhet med ett läge nära Södermalms puls och med en fin utsikt. Den stora innergården utgör under sommaren en grön och lummig plats med lekplatser, fotbollsplan, förskola, fritidsgården Glada Henkan, uteplatser och mycket mer. I närområdet finns även ytterligare förskolor och skolor.

Upp på berget tar man sig lättast med 53:ans buss, för den som inte tar den egna bilen. Här finns gott om gatuparkering och garageplatser i olika storlekar(finns ledigt för 500-600/mån).

För den som önskar shopping med gott utbud av butiker, caféer och restauranger är Sickla köpkvarter, och inte minst Södermalms rika utbud, aldrig långt bort. Närheten till naturen är oslagbar. Många fina promenadstråk och motionsslingor kring Svindersvik och längs med Saltsjökvarns kaj väntar på att upptäckas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka