Henriksdalsringen 25

Nacka
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Henriksdalsringen 25, Nacka
Hyrdes ut: 2016-06-01
Uthyres till: 2016-08-15


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

46 m2


Beskrivning

Fin möblerad 2:a nära Södermalm!

Uppe på Henriksdalsberget, nära Södermalm och Hammarby sjöstad, uthyres en fin 2:a mellan den 1 juni-15 augusti. Lägenheten har badrum med badkar, walk in closet, en liten balkong och hyrs ut möblerad i vad som skulle kunna beskrivas som en bohemisk inredning.

De stora fönstren och balkongen vetter mot den fantastiska parkliknande innergården, med minifotbollsplan, basketplan, fem lekplatser, grillplats, boulebana etc. Vardagsrummet har en sällskapshörna med en mindre soffa och 2 fåtöljer samt ett matbord med plats för upp till 6 personer. I sovrummet finns en dubbelsäng på 140 cm i bredd, samt hyllor och stor spegel.

Kommunikationerna är väldigt goda. Antingen tar man bussen eller saltsjöbanan nedanför berget vid hållplatsen Henriksdal (8 min gångväg) och då kan man välja på mellan alla Nacka- och Värmdöbussar (så man behöver aldrig vänta mer än någon minut) och det är 2 hållplatser till Slussen (ca 5 min). Eller så tar man buss 53 som går ända upp till berget, en resa på ca 10-12 min från Slussen.
Man kan också ta SL-båten från Finnboda hamn (10 min gångväg) till Djurgården eller Nybrokajen.

Uppe på Henriksdalsberget finns ett litet centrum med pizzeria, kvarterskrog och en välsorterad Ica-butik som är öppet alla dagar 09-21.
I hyran ingår naturligtvis internet, el och vatten.
Utöver hyran utgår en depositionsavgift på en månadshyra (10000 kr) som betalas tillbaka efter hyresperioden, förutsatt att egendomen återlämnas i rätt tid och i oskadat skick.

Vi söker en hyresgäst med stabil ekonomi, gärna ett par (lägenheten har en öppen planlösning mellan sov- och vardagsrum så den lämpar sig inte att bo två personer med separata sängar). Bostadsrättsföreningen måste också godkänna er som hyresgäster.

Med vänliga hälsningar
Sebastian & Joy

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka