Henriksdalsringen 53

Nacka
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Henriksdalsringen 53, Nacka


Hyra:

15525 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Stockholm - 3 rok - 12 mån - 15525 kr/mån
Uthyrningsperiod: 2016-12-01 - 2017-12-01.

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trerummare på Henriksdalsberget, belägen endast ett par minuter från Södermalms puls!

Lägenheten består av ett vardagsrum där man enkelt får plats med större soffgrupp och tv-möbler. Från vardagsrummet kommer man ut till stora och härliga balkongen i västerläge. Köket erbjuder gott om förvaring och bra med arbetsytor samt matplats till hela familjen. Två rymliga sovrum samt ett fräscht badrum vilket gör att lägenheten passar till par, vänner samt familjer.

Det är ett barnvänligt, gyllene läge att bo i Henriksdal; direkt utanför dörren väntar en enorm och om sommaren grön och lummig innergård med lekplatser, fotbollsplan, förskola och uteplatser. I närområdet finns även ytterligare förskolor och skolor. Runt knuten finns kommunikationer i form av 53:ans buss och på ett par minuters promenad nås Saltsjöbanan och Nacka/Värmdöbussarna med tät trafik under hela dygnet. Närheten till naturen är oslagbar; fina promenadstråk och motionsslingor kring Svindersvik och längs med Saltsjöns kaj väntar på att upptäckas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka