Kantatvägen 16

Nacka
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kantatvägen 16, Nacka


Hyra:

14999 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

Välplanerad 2,5a, Nacka 63kvm-12 kvm uteplats
Hej,

Hyr ut min välplanerade lägenhet på 63 kvm vid Nacka Forum (högst upp på Kantatvägen) med öppen planlösning från 25:e Oktober och framåt - minst 3 mån med nästintill säker chans till lång förlängning vid utomlands vistelse upp till flera år, uppsägningstid diskuteras men vi börjar med en månad sedan tre.

Uteplatsen är 12 kvm med rottingmöbler och enda grannen som finns är ovanför så att spela musik med sällskap över är inga problem - men med respekt givetvis.

Lägenheten är en klippa och städerskan kommer en gång i månaden vilket också ingår, finns 100 mb/upp fiber-internet, el, trägolv, handduksvärmare, walk-in closet, helt ny tvättmaskin, diskmaskin samt Comhems tv-utbud med mycket kanaler (drygt 100 stycken med tillhörande Tivo-box) men mer förgyller denna pärla - då all tillhörande elektronik ingår samt att den är helt nyinredd med klass.

Finns även ett rymligt förråd en trappa ner du/ni får använda (ca 5-10kvm) - har bara ett par få saker där. Till exempel två dörrar som från början var till för att skärma av vardagsrummet till köket men gjordes till en 2,5:a istället för 3:a med öppen planlösning för kapitalisera på varje kvadrat möjlig.

Parkering just utanför kostar ett par hundralappar i månaden, annars är det endast 10 kr / dag eller 40 kr / dygn.

Perfekt för ett par eller en familj, eller helt enkelt till dig med god ekonomi som vill ha nära till allt och vara inne på Södermalm på några minuter.

Är ni en familj/två vänner så rekommenderar jag att plocka ner barbordet med stolarna och sätta ihop en bäddsoffa som matchar den stora och härliga soffan jag har idag och sätta ihop dem.

Hyran är på 15.000 kr månatligen med allt inkluderat - en månads deposition tas.

120 sekunder till Nacka Forum, 60 sekunder till Ica Maxi Stormarknad, och 45 sekunders promenad till bussen som tar dig till Slussen på 7 min med 471:an (annars går bussarna varannan minut och kör genom Nacka istället för motorvägen som tar dig max 5 minuter extra som med bil från Slussen).

Sms före samtal,
Allt gott!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka