Klisätravägen

Nacka
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Klisätravägen, Nacka


Hyra:

10500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

Nybyggt vinterbonat minihus
Vi hyr ut vårat alldeles nybyggda vinterbonade minihus.
Huset är ca 25 kvm och ligger i ett lugnt villaområde i Älta, endast 100 meter till Nackareservatet med milslånga motionsspår. Inom 5 min promenad nås utomhusgym, flera badplatser i Ältasjön, Coop samt buss 401 som går direkt till Slussen på ca 20 min.

Huset passar för en person och är möblerat och utrustat med ett sovrum, ett sovloft med öppningsbart takfönster, kök med ugn, diskmaskin, micro, kyl och frysfack, luftvärmepump, badrum samt egen tvättmaskin och torktumlare.
Huset har söderläge och en egen avgränsad del av vår trädgård med egen gräsmatta och en 25 kvm stor trall. Insynsskydd och häck kommer att anläggas under sept-okt.

Vi önskar hyra ut till en skötsam och lugn person som uppskattar att bo nära naturen och som inte röker och som är djurfri. Vi vill hyra ut på lång sikt, minst 10 månader med förlängning årsvis om det fungerar bra. Två månadshyror som disposition och två månaders uppsägningstid. I hyran ingår vatten, värme, el, sophämtning, fri parkering på gatan, bredband och TV-paket från Comhem (installeras under hösten).
Vid intresse skriv några rader till oss om dig själv så hör vi av oss och berättar mer.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka