Kolarängsvägen 9

Nacka
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kolarängsvägen 9, Nacka


Hyra:

11700 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Nyrenoverad lägenhet med trädgård i Älta
Med Nacka naturreservat och Ältasjön som granne.Vi söker en trevlig & skötsam person eller ett par som vill bo i vår mysiga undervåning med egen ingång (ca 80 kvm) i markplan i Älta. Den egna bodelen om ca 50 kvm består av 2 rum, 1 mindre toalett samt en entréhall. Nytt kök från 2015. Öppen spis i vardags/TV-rummet. En dörr separerar den egna delen från övriga utrymmen om ca 30 kvm. Den gemensamma delen består främst av en tvättstuga med bastu/dusch/toalett och stor matkällare. Den gemensamma delen används dock sparsamt av oss då huset har egen tvättmaskin och eget badrum.

Vattenburen golvvärme på klinkergolv för bästa komfort.

Parkeringsplats + möjlighet till förvaring av cyklar. Egen entré med plats för avhängning av ytterkläder etc samt trädgård med uteplats och tillhörande möbler. Trevliga grannar i omgivningen.

 Huset ligger på en lugn återvändsgata, bara några meter från naturreservatet, 300 m från Ältasjön och 1 km från trollska Ulvsjön.

Trots att vi är djurvänner vill vi inte ha djur i huset och önskar också att du är icke-rökare. Vi uppskattar också om du är mån om miljön.
Vi vill hyra ut lägenheten tills vidare, gärna på flera års sikt.


Lägenheten är omöblerad.5 min promenad till 401:an som går direkt till Slussen på ca 20 min. Vid Älta gård går 801 & 811 till Skarpnäck, Sköndal & Gullmarsplan.

11 000kr/mån exklusive driftkostnader på 700 kr som inkluderar vatten, värme, el och bredband. (fiber 100/100) Deposition 1 månadshyra.Vilka är vi?

Vi Patrik & Catherine och vår son på 2,5 år bor i andra delen av huset. Vi är tränings-, hälso- och matintresserade och uppskattar att leva nära naturen. Vi umgås mycket med grannar, familj och vänner och reser en hel del.

Är du intresserad? Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka