Lakegatan 12

Nacka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lakegatan 12, Nacka


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

18 m2


Beskrivning

Rum med egen ingång i Fisksätra
---OBS!!! Dusch finns ej---

Hej!
Vi hyr ut ett rum med separat ingång på Lakegatan i Fisksätra som ligger ca 20 min från Slussen med Saltsjöbanan. Det som finns är ett möblerat rum, egen toalett utan dusch och en egen hall. I rummet finns en skön säng med förvaringslådor, sängbyrå, bäddsoffa, soffbord, 2 garderober och kylskåp med frys, 2 kokplattor och en mikro. Det går alltså att laga mat utan problem.
Det finns en dörr som separerar resten av lägenheten ifrån uthyrningsdelen och den dörren är alltid låst. Observera att tillgång till duschen eller köket som tillhör resten av lägenheten inte kommer att ges.

Vi söker en lugn och ordningsam person. Du som hyr detta rum skall ha ordnad ekonomi och inga betalningsanmärkningar. Vi vill se ett intyg på att du arbetar/studerar.

Vid tillträde skall första månadshyran och en deposition betalas. Depositionen ligger på 4000 kr och den återfås tillbaka vid flytt om allt är som det ska. Det är alltså 8000 kr som skall betalas vid inflyttning. Kontraktslängden kommer vi överens om men inte kortare än 6 månader.

Övrig som ingår:
*Tillgång till Tvättstuga men eftersom det bara finns en bricka kommer den att delas med oss.
*Bredband på 100Mbit/s från Com Hem.
*Om du har en TV finns det installerat i rummet så att du får tillgång till Com Hems utbud.
*El och värme.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka