Laxgatan

Nacka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Laxgatan, Nacka


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

14 m2


Beskrivning

14 kvm rum, 20 min från slussen
Hej jag flyttar in i stor tvåa på 64kvm i Fisksätra den 1 februari och söker en inneboende.

Fisksätra är ett lugnt och vackert område med nära till natur.

På bilden ser ni hur lägenheten är uppdelad med två separata ingångar till rummet och vardagsrummet, tanken är att jag tar vardagsrummet och du får rummet till vänster. Rummet kommer vara helt tomt och lämnas till den inneboende att möblera för egen trivsel. Lägenheten har ett stort kök och en fin toalett med badkar.

Personen jag söker skall vara fastanställd, skötsam, ärlig, renlig och rökfri, någon som städar undan efter sig, precis som jag kommer att göra och ser sig själv som en positiv människa. Att du ska ha lätt för att samarbeta är väldigt viktig för mig.

Jag är en glad och positiv man på 27år, jag jobbar deltid med events och har även små egna projekt på sidan. Jag älskar att laga mat, utöva yoga, spela gitarr och umgås med vänner. Jag är väldigt renlig av mig och behöver även min egna space precis som många andra.

Hyran ligger på 4500 kr med internet och el inräknat.

Maila gärna mig och berätta mer om dej själv, så jag har allt på mailet. Skriv vilka arbetstider du har och hur du ungefär tillbringar dina helger och privat tid. Jag är mån om att hitta rätt hyresgäst till rummet så att vi båda två kommer att trivas. Det är viktigt för mig att vi båda kan vara ärliga och fungera under samma tak.

Mvh Elyod

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka