Ljuskärrsvägen

Nacka
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ljuskärrsvägen, Nacka


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2


Beskrivning

3:a i Saltsjöbaden uthyres 2 v. i sommar
Hej

Jag och min familj bor i en superfin lägenehet i centrala Saltsjöbaden och vi tänker hyra ut då vi är på semester under 1-2 veckor i sommar. Vi kommer fram till veckorna tillsammans, beroende på vad du som vill hyra önskar, och vad vi hittar för alternativ, dock någon av veckorna 27-32. Arrangemanget bygger på hög respekt och förtroende.

4500:- /VECKA.

Vi erbjuder en ljus och fin lägenhet med 3 RoK i centrala Saltsjöbaden, Nacka kommun, Stockholms län. Vi bor på vackra Ljuskärrsberget, precis ovanför Saltsjöbadens centrum. Lägenheten är på markplan och har en stor uteplats med morgonsol.

* Vardagsrummet: stort och rymligt med utsikt mot altan. 47" TV, Wii.

* Rum 1: barnrum med säng 80x200 som kan dras ut och bli 160x200. Massor med leksaker. Rymlig garderob. TV, DVD och VHS (och massor med filmer både för små och stora). Utsikt mot gården, som erbjuder grillplats och lek för barn.

* Rum 2: sovrum med 180-säng, samt spjälsäng. Utsikt mot altan.

*Kök: diskmaskin.

*Badrum: dusch, tvättmaskin och torktumlare.

I lägenheten finns WiFi.

*Kommunikationer: 5 minuter med bil/Saltsjöbanan till Solsidan. 5 min med bil/Saltsjöbanan till Saltsjöbadens vackra Holmen. Saltsjöbaden erbjuder mycket vacker natur, många badplatser, shopping och restauranger. Till Saltsjöbadens golfklubb promenerar du på 5 min.

Knappt 10 min med bil/Saltsjöbanan till Nacka som erbjuder två stora köpcentrum (Forum Nacka och Sickla köpkvarter), badplatser, biograf, lekland m.m.

10 min med bil till Slussen och Stockholm city, 25 min med Saltsjöbanan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka