Mjölnarvägen 22

Nacka
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mjölnarvägen 22, Nacka


Hyra:

25000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

126 m2


Beskrivning

Boende på Kvarnholmen 10 min från Slussen
Uthyres till privatpersoner, företag och diplomater. We accept corporations or Embassy.

Nybyggd lägenhet i Riksbyggens regi med hög standard och exklusiva materialval. Stort vardagsrum på 41 kvm och tre stora sovrum. Lägenheten är på 126,5 kvm och ommöblerad. Det finns möjlighet att köpa nuvarande hyresgästs möbler.

Exklusivt materialval består bland annat av Kährs furugolv, marmor i kök, Franke fläkt, helkaklat badrum med badkar och en mindre toalett med dusch. Förråd finns. Gott om förvaringsutrymmen med garderober i samtliga sovrum och en walk-in closet. Högst upp i huset på våning 10 med utsikt över vattnet mot Nacka strand. Balkongen är på 5 kvm med utsikt mot Slussen och Nacka.

Gemensam bastu, gym, övernattningslägenhet, terass med grill och festlokal i grannföreningen. Kostnader för övernattningslägenhet 300 kr/natt tillkommer. Övrigt är kostnadsfritt (gym och festlokal).

Vackert promenadstråk utmed vattnet med utsikt mot Djurgården. Närmaste busstation: Tre Kronor (sl.se). Buss endast 13 min till Slussen eller båt till Nybrokajen på 20 min. Lediga garageplatser finns för 1200 kr/månad.

Inflyttning 1 augusti. Uthyres inledningsvis på 1 år med möjlighet till förlängning ett år i taget. Tillstånd från Brf finns. Lägenheten är bebodd varför det blir svårt med visning men fler bilder kan mailas.

Mer information om området på www.riksbyggen.se (välj projekt Brf Qvarnen Tre Kronor) eller www.kvarnholmen.com.

I månadsavgiften ingår kallvatten, värme, kabel-tv, telefoni samt Internetuppkoppling 100/100 (Com-Hem).

Vänligen notera att vi tar endast intresseanmälningar per e-post och ni bör beskriva er ekonomiska situation med var ni jobbar och inkomster. Inga betalningsanmärkningar. Två månaders hyra i deposition.

Vänligen maila i första hand.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka