Oxelvägen 19

Nacka
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Oxelvägen 19, Nacka


Hyra:

4700 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Kollektivet Volkhemmet
Vi fortsätter vår kollektiva boenderevolution och har för nuvarande ett ledigt rum i Volkhemmet "Tornet" i Älta som är en helt nyproducerad lägenhet (2015). Vårt mål är att knyta samman alla kollektiv i Stockholm för att underlätta konceptualiseringen, idéutbytet och utvecklingen av denna spännande och stimulerande boendeform.

"Folkhemmet" som det uttalas är namnet till trots politiskt oberoende och är mer av ett konceptboende och en social plattform än ett klassiskt andrahandskontrakt. Vi har regelbundna fester där de boende från samtliga Volkhem (c:a 13 personer) och deras vänner är varmt välkomna.

Vi bryr oss inte om vad du har för inkomst på pappret utan vi kommer snarare undersöka ditt karmakonto, dina ideal och din intellektuella spänst. Vi uppskattar människor som inte är rädda att omvärdera sin världsbild och diskutera allt mellan himmel och jord. Tolerans och öppenhet är ledord i Volkhemmets ideologi. Viktigt är också att du är okej med att det är liv hemma sent om kvällarna även under vardagar.

Här kan du läsa mer om Volkhemmets ideologiska värdegrund:
http://fadwebsite.com/2014/07/29/fadnyc-volkhemmet /
http://facebook.com/volkhemmet

För att ansöka lägger du till Andreas Bigert (https://www.facebook.com/andreas.bigert) samt Pontus Johansson (https://www.facebook.com/ponjoh) på Facebook och fyller sedan i följande formulär: http://goo.gl/forms/ccirh1RCFp

I lägenheten:

3 Roomies
Tvättmaskin
Torktumlare
Diskmaskin
Stor kyl, stor frys
Stor balkong, 6:e våningen

Inom Volkhemmet:

En 9-sits minibuss
En "Biobar" på Östermalm
En bastu
En studio
Ett klubbkollektiv (Decadancia)
13 underbara eldsjälar i 4 olika kollektiv
M.m.

OBS! Ansökning sker via länken nedan:
http://goo.gl/forms/ccirh1RCFp

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka