Räckvägen 3, Saltsjö-boo

Nacka
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Räckvägen 3, Saltsjö-boo, Nacka


Hyra:

20000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

165 m2


Beskrivning

Moderniserad 20-talsvilla nära Skurusundet
Välkommen till en moderniserad 20-talsvilla med äldre stil och charm och stor tom i populära Eknäs nära till hav, fin natur och bra kommunikationer till Stockholms City. Perfekt för barnfamiljer och ypperligt för husdjur.

Boarea: 165 m2
Antal rum: 1 kök, 5 rum, 1 badrum, 1 toalett
Biarea: 76 m2
Tomtarea: 1470 m2

Villan har stora sociala ytor och 2 3 sovrum indelade på två plan. Här finns ett charmigt, fräscht kök med detaljer i lantlig stil samt badrum som har både hörnbadkar och bastu. Stora fönster ger ordentligt med ljusinsläpp utan insyn från närliggande hus. I tillägg till de större rummen finns mindre utrymmen som med fördel kan utnyttjas som t.ex. kontor. Huset har ett stort garage med plats för en bil och groventré genom tvättstugan.

Den stora bakre tomten är helt inhägnad och avdelas med terrasser som ger möjlighet att njuta av fina dagar och kvällar med flera uteplatser i sol eller skyddat läge. Stor utematplats med trägolv, kvällssol, infravärme och tak. Anlagt trädgårdsland med möjlighet att odla grönsaker och örter.

Högst upp på tomten står ett gästhus/kontor med fantastisk utsikt över Eknäs och Skurusundet. Där finns en separat infart från Höjdvägen och möjlighet att parkera en bil.

Framsidans tomt pryds av fyra äppelträd, två päronträd och ett plommonträd som ger gott om frukt. Där finns en lekstuga och utrymme för sittgrupper eller lekyta på gräs, men även en asfalterad infart som lämpar sig för t.ex. basket eller annan träning.

Huset har bredband och TV genom fiberuppkoppling, upp till 1GB. Ej bundet till någon leverantör. Telefonjack finns för eventuell inkoppling av trådburen telefon.

Både Räckvägen och Höjdvägen ligger i återvändszoner som leder till begränsad biltrafik. I området bor många barnfamiljer. Eknäs är ett lugnt och idylliskt område vid Skurusundet omgivet av vatten och natur. Tollare Naturreservat har fina strövområden och motionsspår och det är bara 3 minuters gångavstånd till Eknäs Marina. Badplatser finns på cykelavstånd till bagarsjön i Lännersta, Boo-badet vid Baggensfjärden och Lännerstabadet. Utöver fotbollsplanen precis i kvarteret är det nära till Björknäs IP och Boo-vallen.
Björknäs Centrum med livsmedelsbutik och service ligger på bekvämt gångavstånd. Med bil är det nära till både Nacka Forum, en av Sveriges största ICA Maxi (Skvaltan) samt till Wärmdö Marknad. Lokaltrafik till city med buss tar 25-35 minuter, antingen till Slussen eller direktbuss till CityTerminalen (främst i rusningstraffik). Båtförbindelse till city från Boo Gård (Waxholmsbolaget) eller Nacka Strand (SL) med infartsparkering.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka