Serenadvägen 12

Nacka
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Serenadvägen 12, Nacka


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2


Beskrivning

2:a i Nacka forum
Har en 2:a på 57kvm som ligger högst upp i huset på 5: våningen (hiss endast till 4:e) är en vindsvåning så enda lägenheten på våningen.
Den är ljus med många fönster och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök utrustad med diskmaskin, inbyggd micro samt ugn. Finns även kombinerad tvätt/torktumlare i lägenheten. Tvättstuga att boka finns även i samma port på våning -1.

I hallen står 2st stora garderober samt en hatthylla.
För övrigt möblerad med byrå, 2st fåtöljer, soffbord och tv-bord med tv. Köket är även fullt utrustat. Möbleringen går att diskutera.

Lägenheten ligger precis vid Nacka forum med bussar som går hela tiden in till slussen och tar 10-15min. På sommaren kan man ta båten ifrån Nacka strand in till stan.
Finns mängder med restauranger, cafén och butiker i Forum och nere vid Nacka strand ligger mysiga Restaurant J som har en härlig och populär uteservering på sommaren. Nära till många fina naturområden och vandringsleder.

Önskas hyra ut 1år med eventuell förlängning ifrån 1 mars 2016.
I hyran ingår värme, vatten, el, bredband / tv.

1 månads deposition som återbetalas vid utflytt.
Lägger stor vikt vid att hitta rätt hyresgäst/er så anställningsintyg kan behövas uppvisas. Lägenheten är dessutom rökfri!
Vid frågor / intresse så sker kontakt på e-mail, skriv en kort presentation om er själva så återkommer jag om det låter intressant.

Mvh

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka