Sickla Strand 67

Nacka
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sickla Strand 67, Nacka
Hyrdes ut: 2016-02-22


Hyra:

17500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2


Beskrivning

Fantastisk lägenhet, fantastiskt läge!

Charmig 2,5/3-rummare på 57 kvm med sjöutsikt, precis intill stan. 50-talshus vid Sickla Strand, ljus och fin med öppen planlösning, fönster åt två håll och balkong med morgonsol. Noga utvalda material och inventarier, exempelvis vitvaror från Smeg och Siemens och genomgående trägolv.

Mycket bra förvaring. Tvättstuga med tre maskiner. Cykelrum- och barnvagnsrum vid entrén. Säkerhetsdörr.

Lägenheten ligger precis vid Sickla Sjö intill en liten badstrand, och på andra sidan sjön ligger Nackareservatet med kilometervis av skog och motionsspår. 5 minuter åt andra hållet ligger Sickla Köpkvarter med alla tänkbara sorters butiker, samt bio, restauranger, bibliotek, klättringslokal mm.

Runt hörnet går bussen som tar 7 minuter till Slussen. Saltsjöbanan ligger 7 minuter bort. På 15 minuter promenerar man till Hammarby sjöstad där också Tvärbanan och färjan över till Södermalm går.

Ett perfekt läge för den som uppskattar naturen men vill ha nära till stan! Precis i närheten finns dessutom tennisbanor, skidbacke och kajakuthyrning.

Vi är flexibla när det gäller möblemanget, och i viss mån inflyttningsdatum. Har du husdjur vill vi att du stämmer av det med oss i förväg.

Vi hoppas att du ska trivas!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka