Skyttevägen

Nacka
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skyttevägen, Nacka


Hyra:

10600 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

2:a i Nacka med närhet till hav och natur
Hej!
En omöblerad 2:a på 60 kvm i Saltsjöbaden uthyres från 1:a oktober, 2016 . Lägenheten ligger på andra våningen i ett tvåvåningshus och fritt läge mot gräsmatta. Balkongen ligger i sydost. Endast några minuters promenad till Solsidans station där du tar Saltjöbanan till Slussen på ca 30-35 minuter. Du har naturreservat och hav in på knuten men ändå nära till stan.

Jag söker en skötsam hyresgäst för minst 1 år, gärna längre då jag arbetar utomlands. Du har tillgång till ett mindre källarförråd samt parkering utomhus. Diskmaskin finns i lägenheten. Det finns gott om garderobsutrymme samt en klädkammare.

Hyran är på 10,600 kr per månad där kabel-TV, el, vatten och värme ingår. Bredband finns indraget och du tecknar själv avtal med Telia. Desposition är 14,000 kr, varav 7,000 kr läggs vid kontraktskrivning och resterade vid inflyttning tillsammans med första månadens hyra.

Pga av tidigare problem med hyresgäster så skrivs kontraktet först fram till 31 december, därefter om allt går bra, övergår kontraketet till tillsvidare med lagstadgad uppsägningstid. Jag är mån om att ha god kommunikation med framtida hyresgäster. Avsikten är att hyra ut till samma hyresgäster fram till 31 december 2017, eventuellt längre.

Hund är välkommen men skall vara kopplad utomhus på bostadsrättföreningens mark.

Hör gärna av dig med telefonnummer. Visning sker efter överenskommelse.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka