Sommarvindsvägen

Nacka
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sommarvindsvägen, Nacka


Hyra:

19000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

164 m2


Beskrivning

Radhus i centrala Saltsjöbaden (Nacka)
Radhus i Igelboda (Igelbodaplatån) uthyres från och med 16 januari och tillsvidare.

Huset är 164 m2 plus förråd och består av entréplan med hall, badrum, ett stort sovrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning samt köksingång med tvättstuga. Vid entrén finner ni den härliga trädgården som är liten men insynsskyddad och med lugnt läge och sol hela dagen. I anslutning till entrén finns även ett stort varmförråd. I husets souterrängplan finns ett stort TV-rum, badrum med bastu, två sovrum, förrådsrum och uteplats. I hyran ingår det även garageplats inomhus samt parkering utomhus.

Det tar cirka fem minuter att gå ner till Saltsjöbadens centrum där det finns matvaruaffär, bank, apotek, systembolag, skomakare, m.m. Till tågstationen är det cirka tre minuters promenad. Därifrån går Saltsjöbanan till Slussen (centrala Stockholm) vilket tar 20 minuter.

Saltsjöbaden är ett naturskönt område med stora naturreservat, skidbacke, golfbana, segling, etc. Det finns även bra skolor.

Kallhyra: 19 000 kronor per månad. Hyresgäst med fast inkomst, djur- och rökfri, utan betalningsanmärkningar samt goda referenser.

Vid intresse maila en kort beskrivning om dig själv.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka