Stensövägen 6, Älta

Nacka
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stensövägen 6, Älta, Nacka


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Tvåa i Älta uthyres
På grund av studier utomlands hyr jag ut min lägenhet möblerad från och med 1 september till 31 december. Med eventuell förlängning. Lägenheten kommer att hyras ut för 12 000 kronor i månaden. I priset ingår kallhyra, el och vatten, TV-avgift, TV och bredband samt en avgift för möbler. Den första månadshyran ska betalas ut i förskott och en depositionsavgift på 10 000 kronor kommer att tas ut. Lägenheten kommer att ha två månaders uppsägningstid.

Lägenheten ligger i Älta och är en rymlig tvåa med öppen planlösning. Den är byggd 2011 och hyresvärden är Wallenstam. Den fräsch och modern. Området är lugnt och det är nära till natur med möjlighet till härliga promenader och olika sportaktiviteter. Lägenheten har en egen rymlig balkong mot innergården med morgonsol och ytterligare en uteplats delad med övriga grannar i loftgång med kvällssol samt sjöutsikt. Det finns mycket förvaring i både lägenhet och i förråd.

En stor bekvämlighet är att lägenheten är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Det är fem minuters gångavstånd till Älta centrum och närmaste matbutik. Lägenheten ligger även i närheten av Hellasgården och den vackra stranden Flatenbadet. Kommunikationer till buss ligger nära med gångavstånd på 3 minuter till närmsta busshållplats. Det tar ca 15 minuter in till Gullmarsplan och 25 minuter in till Slussen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka