Tallidsvägen 12

Nacka
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tallidsvägen 12, Nacka


Hyra:

5300 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

71 m2


Beskrivning

Rum uthyres i en 3a. Endast tjejer/only girls
Min bror ska flytta ut därför hyr jag ut ett rum i min lägenhet (ca.14kvm) med inbyggd garderob som är väldigt stor och rummet är även möblerat. Det ligger i ett lugnt och trevligt område i Nacka, med gångavstånd till Nacka Forum och Sickla Köpkvarter (ICA Kvantum, Ö&B, Willy's, shopping, gym m.m) fina promenadvägar, samt mycket nära till Slussen (10 min med buss) 15 min till T-Centralen.
Jag studerar och jobbar därför är jag inte hemma så mycket.

Det tar 1min ner till bussen och det är ca. 7 olika bussar som åker till Slussen (de kommer ungefär var 5:e min på vardagar och på helger var 10/15:e min)

I hyran ingår möbler, värme, internet, el, tv, samt sängkläder och handdukar om man vill. Tillgång till tvättstuga (bokning) finns i samma hus. Vi delar samma ingång, kök och badrum.
Rummet på bilden är nu ledigt. Hyran är 5300 kronor/månad.

Två jätteviktiga krav jag har är att du är tjej och en skötsam person. Är du rökfri vore det ännu bättre då rökning inomhus är ett starkt nej.

1 månads uppsägningstid.
Du skall självklart ha en inkomst.

Om du tycker det som står nämnt ovan kan passa dig och du vill hyra för en kortare tid, så är du varmt välkommen att höra av dig och berätta lite mer om dig själv, hur länge du vill hyra osv.

Tillträde från DENNA MÅNAD. Vi kan komma i överens om det. Hör av dig och kom gärna med frågor så pratar vi mer om detaljer!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka