Tattby, Saltsjöbaden

Nacka
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tattby, Saltsjöbaden, Nacka


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

48 m2


Beskrivning

Möblerad lägenhet i Saltsjöbaden
Trevlig och fin Lägenhet på källarplan i hus i Saltsjöbaden uthyres.

Med bästa läget i Saltsjöbaden, Tattby, och endast några minuters promenadavstånd till havet, Saltsjöbadens centrum och saltsjöbanan (station Tippen) är man nära både natur, mataffärer och goda kommunikationer in till slussen.

Lägenheten på ca 48 kvm har en separat entré och är på så sätt skiljt från resterande del av huset. Lägenheten är också både rymlig och i gott skick, genomgående nymålad i vitt.

Hall: Välkomnande hall med hängare för jackor och plats för skor.
Toalett: Utrustad med handfat, toalett, skåp och handdukshängare.
Vardagsrum/sovrum: Trivsamt och rymligt vardagsrum med sina 26 kvm. Fin äldre parkett och samtliga väggar/tak och lister är nyligen vitmålade och i gott skick. God plats finns för både soffa, förvaring och dubbelsäng. I rummet finns också en mycket fin öppen spis. Den är dock inte provtryckt, och innan det sker får man inte elda i den. Men om provtryckning visar att den är tät (inga indikationer på att den inte är tät), kan eldning ske.
Kök: Mycket fräscht vitt kök med bra förvaringsytor, induktionshäll (spis), kyl/frys och rymlig matplats.
Tvätt: Fin tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare och utrymme för att hänga kläder. Tvättstuga delas med familjen i huset där tvättschema bestäms.
Dusch: Fräsch duschkabin i tvättstuga, i rum bredvid lägenhet, nyttjas endast av hyresgästen.

Inflyttning kan ske omgående eller diskuteras. Hyreskontrakt upprättas i vanlig ordning. I hyran, 6 500 kr, ingår el, vatten och sopor. Ej tillåtet att röka i lägenheten. Vi uppskattar om uthyrning sker under en längre period.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka