Uddvägen 8

Nacka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Uddvägen 8, Nacka


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

Studentetta uthyres under sommaren
Hej
Letar du sommarboende i Stockholm? Då har du hittat rätt
Nedan kan du läsa mer om lägenheten och området :)


Jag ska hyra ut min studentetta som ligger i Sickla Udde under sommaren då jag kommer vara bortrest.
Lägenheten är ca 25 kvm med kokvrå, badrum och klädkammare. Den ligger i bottenvåningen och har en liten uteplats som man kan använda som balkong om man önskar det. Lägenheten är möblerad. Jag tänkte hyra ut den from den 8:e juni tom den 30:e augusti (in-och utflyttnings datum kan diskuteras vid behov för lämplig hyresgäst). Det tar ca 10 min promenad till Sickla kanalen och Hammarby Sjöstad, 5 min promenad till sickla köpkvarter, har närhet till både skog och badplatser (promenad avstånd till Sickla strand), ute gym och motionspår. Här finns det massor av resturanger, barer och butiker samt mataffärer. Kollektivtrafiken är som bäst här, med tvärbana, saltsjöbana och bussar. 15 min till Slussen med buss, 8 min med saltsjöbanan och 5 min med bil, 20 min till Södersjukhuset och 10 min till Gullmarsplan. Finns även bussar mot Nacka och Värmdö. Hyran ligger på 6000 kr/mån + deposition som lämnas tillbaka vid utflyttning.
Området har en föreningslokal som kan lånas vid behov (kan visas i samband med lägenhetsvisning).
Självklart ska vi skriva ett andrahandskontrakt för båda parters trygghet :)
Som hyresgäst ska du vara skötsam, rökfri, barnfri och inte äger stora husdjur då boendet inte är lämpligt för stora katter/hundar.
Lägenheten hyrs ut till max 2 vuxna personer.
Är du intresserad av att hyra lägenheten, var god och kontakta mig via SMS, samtal eller mejl (jag nås snabbast via SMS)
Med vänlig hälsning
Sally

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka