Utövägen 21

Nacka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Utövägen 21, Nacka


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Rum 10 kvm uthyres (inneboende)
Hejsan Vi är ett trevligt par på 50 + som hyr ut ett av våra rum på ca 10 kvm. Rummet är möblerat enligt bild. Vi har en trevlig tjej som redan är inneboende hos oss (jobbar heltid) så därför önskar vi endast kvinnliga sökanden. M a o blir ni 2 st som bor i varsitt rum bredvid varandra.
Vi själva bor också i lägenheten som är en 4:a på 90 kvm. Vi jobbar båda heltid och tillbringar de flesta av våra helger och andra längre ledigheter på landet så pga den anledningen vill vi ha en ansvarsfull och skötsam person.

OBS OBS Vi har hund, en taxvalp på 11 veckor f n så du får inte vara allergisk

Fler bilder på övriga lägenheten kan mailas vid intresse.
Vi har tänkt oss att hyra ut från mitten/slutet av augusti men för rätt person kan det bli redan från 1/8. Vi hyr ut tills vidare men minst ett halvår. Vi skriver gärna kontrakt men tar ej någon deposition.
Tillgång till övrig lägenhet, el samt wi-fi ingår.

Området är i Orminge, väldigt nära centrum. Snabbussar till Slussen går ofta och tar ca 20 min. Finns även bussar direkt till TC. I centrum finns flera mataffärer, restauranger samt ett par klädbutiker. Friskis & Svettis och 24/7 finns också nära.

Vi har nu snart semester i några veckor så att träffas just nu kan vara lite begränsat, dock kommer vi att åka hem till och från så möjlighet finns att ses enl ök. Vi har även kik/facebook t.ex där vi kan kommunicera genom också.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka