Utsiktsvägen 15

Nacka
Lägenhet: 10 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Utsiktsvägen 15, Nacka


Hyra:

37950 kr

Antal rum:

10 RoK

Boyta:

220 m2


Beskrivning

Hästhagen - 10 rok - tillsv - 37 950 kr/mån
Uthyrningsperiod: 2016-10-01 - tillsvidare

Charmig villa i Hästhagen - nära stan och naturen

Charmig äldre men helt nyrenoverad villa i idylliska Häthagen, med Nackareservatet runt knutet och bara 13min med buss till Slussen, eller 20min på cykel (7km). Perfekt för en barnfamilj som vill gillar natur och utomhusaktiviteter, men även vill standens utbud.

Husets entréplan har öppen planlösning; kök, matsal och vardagsrum med öppen spis. Stora fönster och dörrar mot altan som vätter mot skogen. Övervåningen har tre sovrum, badrum och balkong med fin utsikt. Källare (delvis över mark) med tvättstuga och dusch, stort gästrum, lekrum och separat ingång med bra kläd- och skoförvaring.

Toalett på alla våningar. Solig altan på ca 80 kvm. Rymlig trädgård med fruktträd, bärbuskar och plats för lek. I närheten av huset finns även tillgång till vedeldad bastu, tennisbanor och utegym. Denna unika villa är ideal för den som vill njuta av naturen och få extra livskvalité, men ändå ha nära till centrala Stockholm. 1,5km till Sickla köpcentrum och 7km till Slussen, 200m till busshållplatsen. Ur-och-skurdagis med liten barngrupp 300m från huset och 1km till Sickla Skola.

Hyran avser kallhyra.

Möblering: Fullt möblerat.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka