Västra Finnbodavägen 9A

Nacka
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Västra Finnbodavägen 9A, Nacka


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

Central fräsch 2:a med utsikt över Djurgården
Fräsch charmig tvåa på 63kvm i perfekt läge. Ljust och luftigt vardagsrum med gott om plats för både vardag och fest. Nyrenoverat kök med sittplats för 2-4 personer. Längs väggarna löper en arbetsbänk och skåp med gott om förvaringsutrymme. Kök och vardagsrum hänger samman genom en stor öppning i väggen. Sovrum med stor platsbyggd garderob och plats för dubbelsäng. Nytt fräscht badrum som inrymmer WC, tvättställ och dusch. Det finns parkeringsplatser i föreningen som kostar 250 kr per plats. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Lägenheten ligger vackert i Saltsjöqvarn med en hänförande utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp. Därifrån är en kort promenad in till Södermalm och kommunikationerna är utmärkta. Buss 53 finns utanför dörren och SL kör en pendlarbåt (Sjövägen) från kajen nedanför huset in till Nybroplan (restid: 15 min). Från Henriksdals station (5 minuter till fots) går bussar var och varannan minut in till Slussen (restid: 5 min).

Lägenheten är tillgänglig från 1 oktober för långtidsuthyrning i minst ett år, eventuellt längre. Månadshyran är 14.000 kr samt 1000 kr/månad för värme, VA, El, Kabel-TV och Bredband. Lägenheten är omöblerad.

KRAV:
Husdjur är ej tillåtet.
Uthyrning ska ske med styrelsens godkännande och de ställer samma krav som en vanlig hyresvärd (fast inkomst, goda referenser, inga betalningsanm. mm)
Vänligen hör endast av dig om du vet att du klarar en kreditkoll.

Skriv och berätta vidare om dig/er vid intresse!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka