Vinterbrinksvägen

Nacka
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vinterbrinksvägen, Nacka


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

69 m2


Beskrivning

Tip-top renoverad 2:a med inglasad balkong
Hej!
Nu kommer jag att hyra ut min fina tvårumslägenhet ligger på Vinterbrinksvägen som ligger i Saltsjöbaden.

Lägenheten består av två rum, ett stort kök som är utrustat med Electrolux diskmaskin, Induction Whirlpool spishäll, Samsung grillplatta 2 st Whirlpool ugnar, Samsung Micro och inbyggd kaffemaskin. Ett fräscht stort badrum som är utrustat med nya tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrummet är jättestort ca 24kvm med en stor inglassad balkong som är 3,5 m lång och 1,5 meter bred, samt utrustad med värmeelement.

Sovrummet är fräscht och ljust med inbyggd pax garderob med skjutdörrar och många hyllor samt sovrummet har utsikt på skogen. Lägenheten ligger högst upp och är på 69 kvm.
Lägenheten är topprenoverad och jättefin som passar för 2 eller 3 personer, men jag vill helst hyra ut den till en familje.

Observera att lägenheten är omöblerad.

Lägenheten är nyrenoverad med fräscha nymålade väggar och tak samt nya parkettgolv i hela lägenheten samt naturstengolv i badrummet. Det är en riktigt fin lägenhet och en fin plats för dig som söker boende i ett högstandard område som är ca tio minuter med bil till Slussen.

Det är helt förbjudet att röka i lägenheten och det är mycket viktigt att hålla rent och ta ansvar för att lägenheten är fin och fräsch. Om du har en bil så kan du parkera gratis ute på gatan 7 dygn per vecka.

Jag vill helst hyra ut lägenheten i minst sex månader eller längre period, så om du bara tänker hyra lägenheten för två eller 3 månader så är det ingen ide att kontakta mig.

El och 100 MB/S Internet ingår i hyran. Hiss finns.

Inflyttningsdatum 2016-11-01.

Hyran: 12 000 per månad.

En och halvmånads deposition krävs.

För mer information ring mig på 076-9653821.

Med vänlig hälsning
Mina

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka