Skieryd 6

Nässjö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skieryd 6, Nässjö

Hyra:

15000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Modernt boende med sjötomt i Småland
Fira jul och nyår i lugna Småland!

Här får du en modern och bekväm villa med stor trädgård och sjötomt. Ett lugnt område med naturen nära inpå, mitt på Höglandet i Småland.
Huset har både diskmaskin, tvättmaskin och fullt utrustat kök. Det finns två uteplatser - en för morgonsolen och en för kvällssolen nere vid vattnet, samt en inglasad altan (se bild) med lounge-möbler. Utanför den inglasade altanen finns en stor gjutjärnsgrill och nere vid sjön finns det möjlighet till korvgrillning eller liknande.
En roddbåt finns till förfogande.
I huset finns två sovrum med två sängplatser i vardera. På tomten finns även en lillstuga med två sovplatser (se bild).

Huset ligger 7 km från Nässjö där man finner flera affärer, badhus, stadspark, kulturhus m.m. Trästaden Eksjö, med stort turistutbud, finns 20 km bort. Orientering och spår för längdskidor finns i friluftsområdet Lövhult, ca 1 mil från huset.
Andra populära turistmål i närheten är Katthult (där Emil-filmerna spelades in) och Astrid Lindgrens värld. Vill man besöka en något större stad tar man sig enkelt till Jönköping med bil på 40 minuter (ca 45 km). Jönköping är en populär sommarstad med Vätterstranden (badplats vid Vättern), Piren (restaurangstråk) och flertalet festivaler och marknader. Även Gränna och Visingsö är värt att besöka.
På gångavstånd finns Höglandsleden, Huluberget (utsiktsplats), en bärrik mosse och svampskog.

Ett mysigt boende även under höst och vinter om man vill vara nära naturen och koppla av framför öppna spisen. Det går att pimpla i sjön och åka skridskor om vädret tillåter.
Hela huset är vinterbonat (ej lillstugan, men den går att värma upp).

Endast tidsbestämd uthyrning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nässjö