Trastvägen 13 B, Äng

Nässjö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Trastvägen 13 B, Äng, Nässjö


Hyra:

3850 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

66 m2


Beskrivning

1:a handskontr på parhus överl fr 1/4-16
Som rubriken lyder, så söker jag alltså någon som vill ta över mitt kontrakt från den 1 april, eftersom jag med denna korta varsel, kommer att flytta till annat boende! Det är en 2:a med 1 stort sovrum som även har en klädkammare, (finns även 1 i hallen)! Stort badrum som även har tvättmaskin, torkskåp, tvättho/tvättbänk, samt även ett fönster! Uteplats under tak och som nås från vardagsrummet, stor härlig tomt, som hyresvärden sköter om! Stort förråd i anslutning till entrén! Carport med elstolpe som ingår i hyran! Fina motionsspår som även är upplysta, även badplats och skola i omedelbar närhet! Busshållplats, även den väldigt nära! Kallhyra är 3,850,-/mån
Jag skickar gärna bilder på begäran, från de som är seriöst intresserade! Eftersom tiden är knapp, innan tillträde så är det först till kvarn som gäller! Ny hyresgäst ska även godkännas av hyresvärden!
Välkommen med Din intresseanmälan och om jag inte har möjlighet att svara på telefonen, så ringer jag upp så fort jag hunnit lyssna av min telefonsvarare! Mail besvarar jag så fort som möjligt!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nässjö