Tillbaka till lägenhetsannonser i Norrköping

3 rok med fint läge, gärna mindre fastighet och med balkong önskas hyra av mycket skötsam myndighetsanställd kvinna
Jag söker

Förstahandskontrakt


Minsta antal rum

3 rum & kök


Minsta storlek

70 m2


Maxhyra

10000 kr


Lägenheten söks av: Singel
Jag heter Helen Axelsson och jag bor för närvarande på Sundeliusgatan 6 i Norrköping där jag, av Fredrik Bergqvist, hyr en 4:a med balkong på 95m2. Lägenheten är väldigt fin och ligger också fint i en fastighet med endast 6 lägenheter och tillhörande trädgård. Jag har börjat att se mig om efter en mindre lägenhet då mina döttrar har flyttat ut för studier. Någon passande finns dock inte i Fredriks fastighetsbestånd. Jag skulle vilja ha tag i en 3:a (eller möjligen en liten 4:a) med balkong på ca 75-85 m2 (±5 m2). Jag trivs väldigt bra på söder bor gärna kvar på området.
Jag är 51 år och arbetar sedan 2016-08-15 som senior analytiker på Kriminalvården. Jag är tjänstledig (t.o.m. 2017-03-31) från mitt ordinarie arbete som statistiker och flygsäkerhetsanalytiker på Transportstyrelsen. Min årsinkomst är drygt 560 000 kr/år.
På fritiden tycker jag bl.a. om att promenera i skogen, ta långa cykelturer, träna på Friskis&Svettis där jag också är ledare, vara i skärgården, dansa folkdans och modernt. Jag umgås med och hjälper min 83-åriga mamma en del och hon bor centralt i Norrköping (Olai kyrkogata 41). Jag har 3 vuxna barn som är helt eller delvis utflugna. Mina två döttrar som studerar kommer ibland hem på lov och helger.
Vänligen
Helen Axelsson

Inlagd av av Helen

Maila annonsören