Åbymovägen 16

Norrköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Åbymovägen 16, Norrköping


Hyra:

5232 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

Fin 2a uthyres i andrahand
Fin 2:a uthyres i andrahand

Jag har tänkt att hyra ut min mysiga 2:a i andra hand då jag ska säsongsjobba i Sälen i vinter. Uthyrningsperioden sträcker sig mellan 5:e december 2016 till 10:e april 2017 och det är inga möjligheter för inflyttning tidigare eller förlängning av kontraktet efter perioden.

Lägenheten är belägen Åby som ligger cirka 10-15 minuter utanför Norrköping och det finns bra med förbindelser med kollektivtrafik. I Åby har ni nära tillgängligt en mataffär, vårdcentral, apotek samt busshållplats med gångavstånd ner till Åby Centrum. För övrigt så är Åby ett lugnt område med blandat familjer och äldre människor.

Gällande lägenheten så ligger hyran på 5232 kr och då ingår värme och vatten. Kostnader för el, TV och bredband tillkommer om det vill utnyttjas. Bredband och TV levereras från Bredbandsbolaget. Lägenheten är på 67 kvm och uthyrs möblerad. Lägenheten består av ett nyrenoverat sovrum med en 180 säng, nyrenoverat kök med full köksutrustning, samt vardagsrum med utgång till balkong. Samt en ett badrum med ett badkar. Övriga möjligheter: Tvättstuga finns att utnyttja i samma trapphus med bra tvättmöjligheter och två tvättmaskiner, torktumlare och även ett torkrum. Parkeringsplats finns tillgängligt precis utanför och kostar inget extra.

Hyresgästen jag söker skall vara lugn, seriös, ordningsam, inte ha några betalningsanmärkningar, stabil ekonomi, samt klara av en månads deposition (5232 kr)som återfås vid utflyttning. Låter detta intressant så skriv gärna några rader till mig om dig själv och ni kan nå mig på min mail som ni finner nedan. Vid intresset så finns det fler bilder att skicka på lägenheten.

Med vänliga hälsningar Ellinor Ekholm

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Norrköping