Dalgången 18

Norrköping
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dalgången 18, Norrköping


Hyra:

7093 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

Oxelbergen 3 rok, hög standard
Lägenheten ligger inne i Oxelbergen, Dalgången 18 och är på 67 kvm. Den ligger högst upp i huset, på vån 3 med utsikt åt tre håll (hiss och balkong saknas). Vardagsrum och sovrum är rejäla på vardera ca 16kvm, medan det tredje rummet är mindre, ca 5,75 kvm.

Lägenheten är nybygd 2011 och håller en hög standard med ekkök, spiskåpa, diskmaskin och varmluftsugn. Bad/duschrummet är helkaklat med klinker och golvvärme, elektrisk handdukstork och förberett för egen tvättmaskin/torktumlare om så önskas. Belysning i hallar och WC är dimbara spotlights. Parkettgolv ligger i samtliga rum, förutom innanför entrén som är svart klinker av "skiffertyp".

Månadshyran är 7.093:-, vilket kräver ordande ekonomiska förhållanden, dvs fast arbetsinkomst/ålderspension och inga betalningsanmärkningar samt att ni i övrigt är lugna och ansvarsfulla. Lägenheten är rökfri, vilket skrivs in i hyreskontraktet.

Tillträde är 2015-03-01 (kan ev. bli möjligt något tidigare). Välkomna att svara via mail, där ni skriver några rader om er själva.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Norrköping