Generalsgatan 43

Norrköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Generalsgatan 43, Norrköping


Hyra:

8750 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

59 m2


Beskrivning

Central möblerad superfin 2:a
Centralt i Norrköping:
I en lugn och mycket välskött fastighet uthyres en nyrenoverad, rymlig och fullt möblerad 2:a med balkong. Den hyrs ut i andra hand under 1 år efter godkännande av hyresvärd.

Lägenheten är ljus, i fint skick och smakfullt möblerad. Då den ligger på 6:e våningen (hiss) har den en härlig utsikt över Norrköpings takåsar. Balkongen ligger i sydvästläge, har trägolv, balkongmöbler och markis.

Lägenheten är extrautrustad med diskmaskin, Micro och tvättmaskin. Vardagsrummet är inrett med en matrumsdel.

I det stora sovrummet finns 2 sängar, en 105 cm och en 90 cm. På bilden är de ihopställda till en stor dubbelsäng. Det är möjligt att med vikskärmar dela av sovrummet i 2 delar. Det finns också 2 dörrar till sovrummet, vilket möjliggör avskildhet. Garderober finns i både hall (4st) och sovrum (3st).

Lägenheten ligger ett stenkast från Drottninggatan, med gångavstånd till bla Transportstyrelsen, Migrationsverket, Sjöfartsverket och universitetet. Till Resecentrum promenerar en "normalspänstig" person på ca 15 minuter.

Jag är intresserad av att hyra ut lägenheten till dig/er som har goda referenser, är lugna och skötsamma, utan husdjur och betalningsanmärkningar.

Observera att det från fastighetsägarens sida råder rökförbud i hela fastigheten, på balkong och i direkt anslutning till fastigheten.

Lägenheten uthyres snarast. I hyran ingår el, Telia bredband (100/100), tv-paket Play+. En månadshyra i deposition.

Skicka ett mail med info om dig/er och gärna en bild, så hoppas jag du/ni blir min hyresgäst :)Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Norrköping