Getå Sommarbo

Norrköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Getå Sommarbo, Norrköping

Hyra:

4500 kr

Antal rum:

2 RoK


Beskrivning

Litet hus 10 minuter från Norrköping
På Sommarbo norr om Norrköping, med utsikt över Bråviken och endast 10 minuter från Ingelsta köpcentrum, ligger detta föredetta gästhus om cirka 50 kvm som rustats till åretruntstandard. Huset har kök, sovrum, möblerbar hall, vardagsrum och WC/dusch. Alla rum förutom WC/dusch är renoverat under vintern. Det finns dessutom ett oisolerat loft som man kan ta sig till inifrån huset med stege och utifrån når man ett oisolerat förråd samt resten av vinden. Tvättstuga i intilliggande byggnad.

Trädgården delas med oss och tomten omgärdas av kolmårdsskog med många gamla ekar. Vid Bråviken på andra sidan Strandvägen har man tillgång till brygga. Här ligger också en busshållplats.

I hyran inkluderas avgift till vägförening, sophämtning och vatten. Kostnad för el tillkommer. Huset värms av en luftvärmepump som installerades 2015.

Eftersom du som flyttar hit inte bara blir vår hyresgäst utan även vår närmsta granne så uppskattar vi om du skriver och berättar om dig själv. Vi som bor på Sommarbo är en barnfamilj med tre barn mellan 0 och 5 år samt två katter.

Kallhyra 4500 kr. Flexibelt tillträde.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Norrköping