Getå Sommarbo

Norrköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Getå Sommarbo, Norrköping

Hyra:

5500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Litet hus uthyres, 10 minuter från Norrköping
På Sommarbo norr om Norrköping, med utsikt över Bråviken och endast 10 minuter från Ingelsta köpcentrum, ligger detta före detta gästhus om cirka 50 kvm som rustats till åretruntstandard. Huset har kök, sovrum, möblerbar hall, vardagsrum och WC/dusch. Alla rum förutom WC/dusch är renoverade under det senaste året. Det finns dessutom ett oisolerat loft som man tar sig till inifrån huset med stege och utifrån når man ett oisolerat förråd. Egen tvättmaskin i intilliggande byggnad.

Den väl tilltagna trädgården delas med oss och tomten omgärdas av kolmårdsskog med många gamla ekar. Egen stenlagd uteplats. Vid Bråviken på andra sidan Strandvägen har man tillgång till Sommarbo's privata brygga och här ligger också närmsta busshållplats. Gångavstånd till Villa Fridhem med restaurang, spa och sommar-lounge.

Kallhyra 5500 kr. Tillträde enligt överenskommelse.

I hyran inkluderas avgift till vägförening, sophämtning och vatten/avlopp. Kostnad för el tillkommer. Huset värms av en luftvärmepump som installerades 2015.

Eftersom du som flyttar hit inte bara blir vår hyresgäst utan även vår närmsta granne så uppskattar vi om du skriver några rader och berättar om dig själv. Vi som bor på Sommarbo är en barnfamilj med tre barn mellan 0 och 5 år samt två katter.

Vänligen respektera att första kontakt sker via e-post.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Norrköping