Hagebygatan

Norrköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hagebygatan, Norrköping


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

26 m2


Beskrivning

Lägenhet uthyres
Lägenheten ligger väldigt centralt i Norrköping. Lägenheten hyrs ut omöblerat. Hyran ligger på 4 500 kr/mån där el, tv, värme och hemförsäkring ingår. Inflytt är tidigast från 1 februari. Tanken är att det ska vara tillsvidare så korta tidsperioder går bort.

Kontrakt kommer att skrivas för bådas säkerhet. Jag kommer att begära förskottsbetalning och deposition kommer att tas vid kontraktsskrivning. 3 månaders uppsägningstid gäller.

Hör gärna av dig per mejl om du är intresserad. Jag föredrar en tjej och letar efter någon som har bott hemifrån tidigare och är van att ta ansvar för sig själv när jag anser att det är viktigt att man håller rent efter sig. Ni ska också vara rökfri där även feströkning räknas till att röka, det går bort direkt. Du ska även vara djurfri. Hör gärna av dig och berätta lite om dig själv. T.ex. din sysselsättning, ålder, intressen och om du har avsikter att hyra under en längre period. Jag hör av mig så fort jag kan.

Bra förbindelser med spårvagn samt bussar, (ca: 2 min gång avstånd) från bostaden. Mirum gallerian (stort köpcentrum med en massa affärer), ca: 5 min gång avstånd. Södertull (stan), ca: 10 min med spårvagn. Rese centrum (Central stationen ), ca: 15 min med spårvagn.
Netto (mataffär) ligger näst intill oss.
För er som studerar, campus/skolan ca: 8 min med spårvagn.

Oseriösa svar undanbedes!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Norrköping