Hästhovsvägen

Norrköping
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hästhovsvägen, Norrköping


Hyra:

12500 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

Hemtrevligt hus i familjevänligt område
Ett mycket välskött hus i 1 ½ plan med källare med tre sovrum som har något som tilltalar de allra flesta. Till huset hör en fin tomt som erbjuder ypperliga möjligheter till lek och trädgårdspyssel. Detta hem erbjuder stora sällskapsytor såväl inomhus som utomhus där lediga stunder kan njutas medan barnen leker med grannbarnen.

Huset erbjuder sociala ytor med tidsenlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns tre sovrum varav ett master bedroom med "walk in closet" samt helkaklat duschrum.Under årets kallaste månader höjer elden i braskaminen värmen och mysfaktorn i hemmet. Lugnet som omger Ensjön och den här delen av Norrköping är oslagbart! Ta med en vän och ge dig ut på någon av de många stigar som finns bara ett stenkast från huset eller ta med dig en kopp kaffe och slå dig ner på en bänk vid sjön. Här bor ni med närhet till förskolor, skolor och kommunikationer. Mycket trevlig gemenskap i området, där det bor många barnfamiljer.

Ägaren förväntas att hyresgästen skall ha en god ekonomi, och ställa 3 månaders hyra i deposition. Priset för kallhyra 12.500 kr, till det tillkommer driftkostnader såsom el, sophantering och försäkring. Villan kan hyras ut både till privat person och företag med omgående inflytt.

Skriv gärna en liten kort presentation vid intresse, och UC kommer göras innan avtal ingås.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Norrköping

Rapportera fel