Långkärrsvägen

Norrköping
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Långkärrsvägen, Norrköping


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Rosa huset Långkärr
Utanför Svärtinge mellan hästgård och skogen är Rosa huset ledigt för rökfri, skötsam och trädgårdsintresserad hyresgäst/er - helst med ekotänk;)

Här finns snickarbod med redskap och verktyg för trädgård och fastighet, varav en del i garaget, jordkällare, eget vatten och möjlighet att odla. Tomten är 2 933 m2 och ca 10 m bakom huset bor en hyresgäst i mindre stuga.

Förutom effektiv gammal vedspis i köket finns luftvärmepump samt el-slingor i klinkergolven i hall, badrum och sovrum. Kaklat badrum.

10 min skogspromenad till bad- och fiskesjön Lomgölen med brygga, grillplats och vindskydd. I anslutning finns Östgötaleden. Ca 2 km till närmaste busshållplats Stubbetorp.

P-plats på tomten.

I kallhyran ingår vatten, avlopp, sophämtning och avgift till vägförening.

Deposition motsvarande 3 månadshyror betalas vid undertecknande av kontraktet (ej förhandlingsbart) och återfås vid avflyttning om bostaden är i samma skick som vid inflyttning med beaktande av normalt slitage. Vis av erfarenhet tillkommer numer obligatorisk flyttstädning á ca 1200:- efter Rutavdrag vid avflytt.

Vid önskemål kan huset hyras delvis möblerat med utrustat kök.

Till dig/er som är intresserad/e - maila en kort beskrivning av dig/er! Vid önskemål får du/ni länk med fler bilder samt utkast till ev. kontrakt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Norrköping

Rapportera fel