Lindövägen 6

Norrköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lindövägen 6, Norrköping


Hyra:

1500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Lägenhet under bråvalla och sm-veckan
Hej!

Vi tänkte kolla om det finns något intresse av att hyra vår lägenhet under bråvalla och sm-veckan.

Nyrenoverad 2rummare med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i ett väldigt centralt läge med endast 4 minuter till drottninggatans puls och spårvagnen direkt utanför som tar er till festivalen (gratis under bråvalla) och upp till sportområden.

Det finns en dubbelsäng i sovrummet, och ställer in sängar i vardagsgrummet. Soffan går ju såklart att sova i också. Beroende på hur många ni är men helst 4 max 6.

Gratis parkering finns 200 meter ifrån lägenheten. Två pizzerior utanför dörren, en till vänster och en till höger med prisvärd och bra mat. Coop nära ligger runt hörnet, Lidl lite längre ner längs vägen.

Bekvämligheter: 55"4k tv med tivo max och 250 mbt wifi, full tillgång till kyl och frys, bastu i föreningen, tvättstuga och ett litet motionsgym. Kommer att finnas förbrukningsartiklar att utnyttja.
Handdukar och lakan bör tas med om ni är många!

Bra grannar som inte hörs (välisolerat), men det betyder inte att man kan ha livekonsert hur högt och hur sent som helst. Common sense.

Självklart så söker vi ett gäng sköna och snälla människor som förstår innebörden av att bo hemma hos någon. Lägenheten lämnas i samma fina skick som ni hittar den. Common sense här med. För att alla parter ska känna sig säkra så skriver vi självklart ett kontrakt samt upprättar en deposition om 1500kr som fås tillbaka samma dag som avfärd sålänge ni inte har haft sönder min tv eller något annat av personligt värde :)

För intressenter ang bråvalla är lägenheten tillgänglig redan från onsdagen om så önskas. Utcheckning söndag när ni behagar.

För SM-veckan är lägenheten tillgänglig från den 5 juli till den 14 juli, alltså en dag innan och en dag efter.

Priset ovan är för 4 personer och natt.

Maila mig vilka ni är, hur många ni är och om ni har andra frågor är det också bara att höra av sig. Väl mött!
Vh Christoffer och Victoria

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Norrköping