Norra Promenaden

Norrköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norra Promenaden, Norrköping


Hyra:

2000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Mysigt rum med delat badrum och kök
Vi hyr ut vårt mysigt inredda gästrum, på 11,5 m2 för 2000 kr/mån. Lägenheten ligger centralt i Norrköping vid Norra Promenaden i ett vackert äldre hus från början av 1900-talet.

Vi skriver ett regelrätt kontrakt för en tidsperiod eller tills vidare och du har inga betalningsanmärkningar. I hyran ingår del i kök och badrum, el, wifi (100 kr/mån) och tvättstuga (70 kr/mån) som också kan dras bort från hyran om det inte ska utnyttjas. Rummet hyrs inte ut under perioden 16 juni till 14 augusti.

Vi som bor i lägenheten är, jag Sara som är 42 år och arbetar som konsult inom energi- och miljöteknik och min dotter som är 10 år, samt vår katt. Vi har en aktiv fritid och gillar idrott och musik. Vi vill gärna att du som bor i vår lägenhet är lugn och skötsam, gillar katter och vi skulle tycka om att utbyta tankar om livet och världen med dig. Eftersom vi delar hem är det viktigt att vi också respekterar varandras olika boendeytor och att vi informerar i förväg om eventuella besök eller sena hemkomster. Vi har tidigare erfarenhet av att ha inneboende och har trivts väldigt bra med det. Vi lägger stor vikt vid vem du är när vi väljer vår inneboende, så berätta om dig själv när du hör av dig och tveka inte att ställa fler frågor om oss.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Norrköping