Södra Promenaden 40

Norrköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södra Promenaden 40, Norrköping


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

59 m2


Beskrivning

Dela lägenhet med mig i centrala Norrköping
Hej!

Jag heter Michaela. En 22-årig tjej som tränar och jobbar mycket. Känner dock att det skulle var mycket roligare att dela min lägenhet med någon än att bo själv.

Det är det lilla rummet som i sådana fall blir ditt. Rummet kan hyras ut möblerat eller inte. Resterande utrymme är gemensamma utrymmen och jag vill att du ska känna dig lika mycket hemma (för det är ditt hem med!) som jag. Jag söker alltså inte en inneboende utan någon att kunna dela lägenheten med.

Lägenheten är en 3a på 59 kvadrat. En nybyggd lägenhet som ligger precis bredvid Nya Parken. Den ligger på första våningen med en uteplats på 12 kvadrat mot en innergård där endast boende kommer in. Den blir klar i februari och inflytt för dig tänkte jag mig den förste mars (eller enligt överenskommelse). En månadshyra i deposition och en månads uppsägningstid.

I hyran ingår el, tv, bredband, värme, och hemförsäkring (om du väljer att skriva dig hos mig). Boendeparkering finns tillgänglig, men ingår inte i hyran.

I vår lägenhet kommer det även bo en liten Ragdoll som heter Sailor Moon.

Hör gärna av dig per mejl om du är intresserad. Jag har absolut inga krav på vem du är eller om du är man eller kvinna utan hör av dig och berätta lite om dig själv. T.ex. din sysselsättning, ålder, intressen och om du har avsikter att hyra under en längre period. Jag hör av mig så fort jag kan.

Tack!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Norrköping