S:t Persgatan 43B

Norrköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: S:t Persgatan 43B, Norrköping

Hyra:

8500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

76 m2


Beskrivning

FIN Vindsvåning i centrala Norrköping
Hej!

Pågrund av arbete på annan ort skall jag nu hyra ut min vindsvåning först och främst 6 mån med stor chans till förlängning.

Det är en 2a på 76kvm. Lägenheten har renoverats nyligen och är modern och stilren. Väggarna är vitmålade, det är högt i tak och väldigt rymliga rum.

Köket: Det finns diskmaskin, soppsortering och nyrenoverat modernt kök med spotlights, högt i tak och stora fönster. Runt vitt bord med läderstolar med snurreffekt.

Badrummet har en relativt ny duschkabin med inbyggt badkar, radio, mysbelysning, fotmassage, ryggmassage och regneffekt från ovan. Lika nytt handfat och överskåp.

Vardagsrummet har en stor divansoffa, dubbla extra stora garderober med all inredning som behövs ink spotlights för mys och funktionell effekt. Skrivbord finns. Många mysiga små fönster längst väggen och även takfönster där solen lyser in och där man kan spana på stjärnorna samt skapas ett mysigt ljud då det regnar.

Sovrummet har en sängbyrå och en 220cm säng. Den största maskroslampan hänger i taket som skapar ett mysigt mönster på väggarna och en unik känsla i rummet.

Tvättar gör man i tvättstugan. Tvättstugan delas tillsammans med övriga grannar, ett fåtal sådana så tvättider finns det gott om.

Innergården har prisats av Norrköpings kommun och NT har även gjort reportage för dess historia och otroligt vackra miljö. Det är en väldigt familjevänlig och trevlig innegård (även grannarna är trevliga!). Byggnaden byggdes på 1800 talet och är en del av Norrköpings gamla industrier, men som jag förklarat har det moderniserats. Det som finns kvar av den tiden i lägenheten är bjälkarna i taket, högt i tak, stora fönster och mysiga rum (inte tråkiga, vanliga fyrkantiga rum).

"Detta är den finaste lägenheten jag sätt" är något som jag nästintill kan garantera att ni får höra!

I priset ingår allt! El, bredband 100mb/s, tv, värme, vatten.

Även möjlighet till möblering eller delvis möblering efter överenskommelse.

Hyra 8500kr
1 förskottshyra + 1 depositionsmånad vid inflytt
KRAV: FAST JOBB, STABIL INKOMST, DJURFRI, RÖKFRI, ORDNINGSAM.

Maila gärna där du berättar om dig själv och hur du uppfyller kraven ovan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Norrköping