Grisslehamnsvägen 1

Norrtälje
Lägenhet: 8 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Grisslehamnsvägen 1, Norrtälje


Hyra:

12500 kr

Antal rum:

8 RoK

Boyta:

265 m2


Beskrivning

Fantastisk villa med sjöutsikt på Väddö
Stor, rymlig och ljus villa uthyres på Väddö både under kortare och längre perioder. Villan är ca 265kvm på tre plan och har en tomt på ca 2500kvm. Till närmaste grannhuset är det ca 500 meters avstånd. I huset finns 3 toaletter var av 2st är badrum, en stor matplats, nyrenoverat kök, 8st sovrum samt ett stort allrum. I ett utav rummen finns även en braskamin som är går att använda. Utsikt över vackra Väddöviken som är bara 100m bort från huset. Tvättstuga och pannrum med kombinerad ved/elpanna samt tre stycken 750 liters ackumulatortankar. Nydragen el i huset. Stort altandäck i väster med utsikt mot Väddöviken. Trädgårdstomt med gräsytor, äppel- och plommonträd. Förrådslänga. Närhet till bad samt möjlighet att hyra båtplats. 25 m till SL-buss. Huset ligger ca 2 km norr om Älmsta och ca en mil söder om Grisslehamn.
Det nybyggda altanen är på 35 kvm, optimal för fester och tillställningar. Med huset tillkommer privat brygga och tillgång till Väddöviken, Denna unika villa är ideal för den som vill njuta av livet och naturen och få extra livskvalité. Nära till ICA MAXI (ca 1,5km) som har öppet till 22:00.

Huset uthyres möblerat. I huset finns 10st sängar, porslin för ca 12 personer, köksredskap, bestick osv... Diskmaskin, toaster, vattenkokare kaffebryggare mm. 4st TV, 2 stora ljudanläggningar samt obegränsat internätt med Wi-Fi. Stor soffa i allrummet.

Huset går att hyra både under kortare och längre period. Priset diskuteras efter det.

Kallhyra veckovis 3,500kr
Kallhyra månadsvis 12,500kr

Från Stockholm stad tar det ca 75min med bil.

Tveka inte att ringa ifall du har vidare frågor.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Norrtälje