Grisslehamnsvägen

Norrtälje
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Grisslehamnsvägen, Norrtälje
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

5757 kr

RumAntal rum:

1 RoK

BoytaBoyta:

35 m2

VåningsplanVåningsplan:

3

Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten: Lägenheten har vitmålade väggar och parkettgolv förutom direkt innanför ytterdörren och badrummet där det är klinkergolv.
Köksinredningen kommer från Ballingslöv med vita skåpluckor och bänkskivor i grå laminat. Det är vitt kakel ovanför diskbänk och köket har spishäll, kombinerad kyl/frys samt förberett för installation av diskmaskin (eventuell installation ombesörjer man som hyresgäst själv).
Badrummet har grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt kakel samt är utrustat med kombimaskin.
Lägenheten har ett utrymme på ca 7 kvm som är anpassat som ett sovrum, dock finns det ingen dörr in till detta utrymme. Balkong finns med utgång från kök/vardagsrum. 
I hyran ingår: värme, kombimaskin, balkong, separat förråd i huset (observera att hissen inte går upp till våningsplanet där förrådet är beläget), fiberanslutning samt grundutbud TV-kanaler (Telia ”Start”-paket). 
Kostnader för varm- och kallvatten samt hushållsel tillkommer samt eventuellt utökat internet- och TV-abonnemang. Kostnad för eventuell hyra av fordonsplats tillkommer.
Området: Drygt 3 mil norr om Norrtälje, med ena delen på fastlandet och andra på ön Väddö, ligger tätorten Älmsta. 
Genom Älmsta går vackra Väddö kanal som varje år passeras av 10-tusentals fritidsbåtar och som har en lång historia som sägs sträcka sig bak till 1500-talet och Gustav Vasas tid. Förutom de vackra promenadstigarna längs med kanalen, som en gång användes av de människor som skulle dra skutorna, går Roslagsleden – en vandringsled som sträcker sig mellan Danderyd och Grisslehamn. Här finns även möjlighet att hyra cykel, kajak, kanot och segla. Eller varför inte bara ta det lugnt en varm sommardag på någon av badstränderna i närheten.
I centrum finns den lokala livsmedelsaffären, bank, apotek, butiker m.m. Från busstationen tar man sig enkelt till Norrtälje eller Grisslehamn.
Har man barn finns det både en F-6 skola samt en 7-9-skola och det finns även ett flertal förskolor.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Norrtälje

Rapportera fel