Hästhagen 16

Norrtälje
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hästhagen 16, Norrtälje


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

100 m2


Beskrivning

Övervåning på villa på landet
Vi är ett pensionerat par i 70 års åldern. Huset är väldigt fint och vår trädgård magnefik med frukt och bärbuskar och blommor. En liten oas av vilsamhet. Buss 639 går direkt till Stockholm. Gångavstånd 300 m. Rösjön ligger bakom skogen med svamp och blåbär och lingon. I Rösjön kan du fiska storgäddan.
Vi har hyrt ut övervåningen i 2,5 år nu och våra hyresgäster kommer nu att flytta den 1 mars då dom väntar smått.
Fr o m 1 mars blir våningen ledig för uthyrning. Egen ingång med altan med utsikt mot skog och hästhagar. Stort allrum med takkupor mot skog och liten egen väg. Härlig vidsträckt utsikt. Toalett och dusch. Högt i tak med synliga bjälkar med indirekt belysning. Litet kök med spis ugn kyl och frys. Vinkylare. Tv med Viasat kanalpaket. El och vatten och värme. Fullt möblerat! Klädkammare och många ytterligare förvaringsmöjligheter.
Vi hade tänkt oss ett medelålders par eller ensamstående som är rökfri och utan djur. Skötsamma med ordnad ekonomi med fast tjänst. Önskemål om att du ska kunna vara behjälplig med div trädgårdsskötsel etc. mot ersättning.
Våningen är på 100 kvm. Tillgång till tomten för grillning och solning. Plats för 1 bil.
Referenser mottages gärna. Inga betalningsanmärkningar. Fast lön är våra krav. Visning sker efter överenskommelse. Välkommen till Annette och Kurt-Inge Lilje. Hästhagen 16 i Rö.
Mobil: 0730405660

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Norrtälje