Ösbyhageslingan

Norrtälje
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ösbyhageslingan, Norrtälje


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

69 m2


Beskrivning

Hus med pendlingsavstånd till Sthlm & Uppsala
Vinterbonad stuga finnes för uthyrning inom pendlingsavstånd till Stockholm och Uppsala.

Stugan uthyres möblerad, i första hand under perioden 1 september 2016 - 31 maj 2017. Men, om personkemin stämmer så kan tillsvidareuthyrning vara aktuellt.

Angiven hyra (6000 kr) är inkl avgifter för sophämtning, slamtömning, sotning/brandskyddskontroll och vägunderhåll, men exkl el.

Stugan är på tre rum och kök med en yta om 69 kvm och består av hall med förråd, två sovrum (det ena med dubbelsäng och det andra med våningssäng), kök med matplats för 4 personer, kyl/frys, mikro och bänkdiskmaskin samt både vanlig spis och vedspis, vardagsrum med matplats för 6-8 personer, stor hörnsoffa och öppen spis med Roslagsspisinsats samt TV och DVD-spelare plus duschrum med dusch, WC och tvättmaskin. I gäststugan om 10 kvm finns två våningssängar.

Stugan har en trivsam naturtomt med inslag av perenna växter, blommor, träd och öppna gräsytor. I söderläge finns både en liten farstukvist med utgång från köket samt en stensatt uteplats. Ytterligare en stensatt uteplats finns vid entrén.

Stugan erbjuder lugn och fridfull boendemiljö i ett litet stugområde med 10 stugor varav hälften utnyttjas som permanentboende. Det är nära till sjön där stugområdets privata nya bad- och båtbrygga finns. Sjön erbjuder rikligt med abborre och gädda för den fiskeintresserade. I skogsmarkerna i närområdet finns skogsvägar/-stigar för härliga promenader och under hösten finns det rikligt med svamp och bär.

Stugan har ett utmärkt pendlingsläge och ligger 10 km från Rimbo, 20 km från Norrtälje, 50 km från Stockholm och 60 km från Uppsala (ca). I Rimbo finns all önskvärd service (matvarubutiker, apotek, postombud, Systembolag, badhus, resturanger, m.m.).

Kreditupplysning, referenser samt deposition krävs.

Vid intresse; e-maila och berätta lite om dig själv.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Norrtälje