Roslagsgatan 20A

Norrtälje
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Roslagsbostäder
Adress: Roslagsgatan 20A, Norrtälje
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

7197 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

51 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:
Nu bygger vi 22 moderna hyresrätter mitt i centrala Norrtälje, nämligen i korsningen Roslagsgatan/Gökvägen. Lägenheterna kommer att bli 2-4 rum och kök med lägenhetsytor som varierar mellan ca 43-89 kvm. Det kommer att bli en huskropp på totalt 5 våningsplan (inklusive källarplan) med två trapphus med ingång från Gökvägen. Tillgång till hiss finns till samtliga lägenheter samt till källarplan där lägenhetsförråden kommer att finnas. En gemensam mindre tvättstuga att finnas i huset. Bakom huskroppen kommer parkeringsplatser och cykelställ att finnas samt lekyta för de mindre. För att komma in i huset kan någon av de två gårdsentréer användas.

I detta område finns endast IP-TV som standard. I området tillämpas IP-telefoni vilket innebär att Telias nät för fast telefoni inte är tillgängligt. Det är individuell mätning av varm- och kallvatten som debiteras separat och som hyresgäst tecknar du ett eget elabonnemang.  

Lägenheten:

Hall - Målade väggar med klinker på golv. Hatthylla samtskåpinredning enligt ritning.

Vardagsrum / Kök -Tapetserade väggar och ekparkett på golv.Köksinredningen kommer från Vedum (vita skåpluckor), bänkskivorna är i grå laminat och det är vitt kakelöver diskbänk. Köket har spis med glaskeramikhäll, kombinerad kyl/frys, högskåp, städskåp samt diskmaskin.  Balkongdörrut till inglasad balkong. Fönstret närmast sovrumsdörren har stl 600x600 mm ochsitter i underkant på ca 1250 mm höjd.

Sovrum - Tapetserade väggar och ekparkett på golv.Skåpinredning enligt ritning.

Badrum - Klinkers på golv med komfortvärme och helkakladeväggar. Skena för duschdraperi finns monterad i tak, badrumsskåp med belysningoch spegel samt handdukstork finns uppsatt på vägg. Badrummet är även utrustatmed en kombimaskin för tvätt och tork.

Lägenheten är belägen på våning 1 av 3 (plan2, 1 tr) Observera att våning 0 är markplan

Efter anmälningstiden slut kommer vi att påbörjatillsättningen av samtliga 22 lägenheter och detta arbete beräknas pågå undertidsperioden februari-maj 2016. Det går inte att se lägenheten innanavtalsteckning då byggnation pågår. Observera att det inte är tillåtet attbeträda byggarbetsplatsen på egen hand.

Med reservation för eventuella ändringarWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Norrtälje