Roslagsgatan 20B

Norrtälje
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Roslagsbostäder
Adress: Roslagsgatan 20B, Norrtälje
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

8897 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:
Nu bygger vi 22 moderna hyresrätter mitt i centrala Norrtälje, nämligen i korsningen Roslagsgatan/Gökvägen. Lägenheterna kommer att bli 2-4 rum och kök med lägenhetsytor som varierar mellan ca 43-89 kvm. Det kommer att bli en huskropp på totalt 5 våningsplan (inklusive källarplan) med två trapphus med ingång från Gökvägen. Tillgång till hiss finns till samtliga lägenheter samt till källarplan där lägenhetsförråden kommer att finnas. En gemensam mindre tvättstuga att finnas i huset. Bakom huskroppen kommer parkeringsplatser och cykelställ att finnas samt lekyta för de mindre. För att komma in i huset kan någon av de två gårdsentréer användas.

I detta område finns endast IP-TV som standard. I området tillämpas IP-telefoni vilket innebär att Telias nät för fast telefoni inte är tillgängligt. Det är individuell mätning av varm- och kallvatten som debiteras separat och som hyresgäst tecknar du ett eget elabonnemang.  

Lägenheten:

Hall - Målade väggar med klinker på golv. Hatthylla samtskåpinredning enligt ritning.

Vardagsrum -Tapetserade väggar och ekparkett på golv samtfransk balkong.

Kök - Målade väggar med ekparkett på golv. Köksinredningenkommer från Vedum (vita skåpluckor), bänkskivorna är i grå laminat och det är vitt kakel över diskbänk.Köket har spis med glaskeramikhäll, kombinerad kyl/frys, högskåp samtdiskmaskin.

Sovrum - Tapetserade väggar och ekparkett på golv.Skåpinredning enligt ritning. Balkongdörr ut till inglasad balkong. Fönstret påväggen mittemot skåpinredningen har stl 1400x600 mm och sitter i underkant påca 1700 mm höjd.

Klädkammare - Utrustad med klädstång med hylla samtskåpinredning enligt ritning.

Badrum - Klinkers på golv med komfortvärme och helkakladeväggar. Skena för duschdraperi finns monterad i tak, badrumsskåp med belysningoch spegel samt handdukstork finns uppsatt på vägg. Badrummet är även utrustatmed tvättmaskin och torktumlare med en bänkskiva samt överskåp ovanförmaskinerna.

Lägenheten är belägen på våning 2 av 3 (plan3, 2 tr)

Efter anmälningstiden slut kommer vi att påbörjatillsättningen av samtliga 22 lägenheter och detta arbete beräknas pågå undertidsperioden februari-maj 2016. Det går inte att se lägenheten innanavtalsteckning då byggnation pågår. Observera att det inte är tillåtet attbeträda byggarbetsplatsen på egen hand.

Med reservation för eventuella ändringar.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Norrtälje